Voetzorg Geldermalsen

Bent u op zoek naar verzorging voor uw voeten in Geldermalsen? Bij mij krijgt u de juiste voetzorg voor uw voeten. Lees ook onze tips en adviezen om te zien wat u zelf kunt doen.


Waarom kiest u voor een medisch pedicure? Een medisch pedicure heeft in zijn/haar vakopleiding achtergrond informatie meegekregen over chronische ziektes zoals diabetes en reumatische aandoeningen. Ook worden verschillende technieken aangeleerd. Bijvoorbeeld het plaatsen van een nagelbeugel, repareren van een nagel met acryl of gel of het toepassen van antidruk technieken. 


In mijn praktijk kan ik de juiste voetverzorging toepassen die bij uw voettype past. Ook krijgt u gratis tips en adviezen hoe u zelf het beste uw voeten kunt verzorgen. In de praktijk zijn voetverzorgingsproducten aanwezig waar ik zelf gebruik van maak en die u kunt aanschaffen in de praktijk.


Elke maand bedenk ik weer een leuke actie om voetverzorging te stimuleren. Zie ik u snel in mijn praktijk? Voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier op de website invullen. Bellen of mailen mag uiteraard ook.