Pedicure regio Geldermalsen

Pedicure regio Geldermalsen

 

Pedicure Rosanne is gevestigd in Geldermalsen. Dit ligt naast de dorpen Tricht en Meteren, dit ligt beide op 5 minuten fietsafstand van Geldermalsen. Daarom is Pedicure Rosanne gemakkelijk te bereiken vanuit Tricht en Meteren.  

 

Pedicure behandelingen regio Geldermalsen

Bij Pedicure Rosanne staan wij graag voor u klaar. Wij behandelen voetproblemen zoals schimmelnagels, eelt verwijderen of het behandelen van een ingegroeide teennagel. De behandeling wordt afgesloten met een fijne voetscrub en korte voetmassage. Het welness gevoel mag zeker niet ontbreken. 

 

Voetproblemen Geldermalsen

Voetproblemen kunnen ontstaan als u ouder wordt, u wordt mogelijk minder flexibel, waardoor het verzorgen van u eigen voeten lastig wordt. Of u heeft door chronische aandoeningen juist regelmatige voetzorg van een (medisch) pedicure nodig. Ook als u jong bent kunnen er voetproblemen ontstaan. Veel tieners krijgen te maken met ingroeiende teennagels. Mensen van middelbare leeftijd kunnen veel last hebben van te veel eelt, standsafwijkingen van de voet(en) waardoor andere voetproblemen kunnen ontstaan.