Pedicure Meteren

Zoekt u een pedicure in de buurt van Meteren?

Mijn praktijk is gevestigd in Geldermalsen. Mijn werkveld is in Geldermalsen en Meteren, waaronder de wijk de Kalenberg, maar ook de nieuwbouwwijk de Plantage vallen. 


De Kalenberg is een wijk die rond 2000 is gebouwd en grenst aan het prachtige oude dorp Meteren. De vraag naar nieuwe woningen neemt steeds meer toe. Enkele jaren geleden is er gestart met een  nieuwbouwproject de Plantage. De uitgestrekte weilanden hebben nu plaats gemaakt voor duurzame, energiezuinige en karakteristieke nieuwbouwhuizen. Door de bouw van de Plantage sluiten de dorpen Meteren en Geldermalsen bijna naadloos op elkaar aan. De Plantage is een wijk die nog steeds in ontwikkeling is. Er wordt nog volop gebouwd aan nieuwe huizen en het inrichten van een heus dorpsgevoel. Starters, mensen uit de regio of uit stadse gebieden krijgen hier de kans om hun huis te kopen of te laten bouwen en uiteraard te genieten van het wonen in de Betuwe. 


Medisch pedicure Meteren

Als medisch pedicure kan ik de juiste voetzorg verlenen aan mensen met chronische ziekten zoals diabetes of reuma. Bent u op zoek naar persoonlijk advies dan bent u uiteraard welkom in de praktijk voor een behandeling en advies op maat. Mijn doel is om klachten te verlichten of weg te nemen.